Kислотні барвники для бетону ціна


Kислотні барвники для бетону цінаВам необхідно перетворити бетонний виріб, освіживши його приємним барвистим кольором? Ви хочете порадувати око Ваших відвідувачів або гостей?

Компанія «Морава груп» займається продажем двоокису титану і залізоокисних пігментів для підприємств.


Кислотні барвники для бетону, ціна на які може бути різною у кожного виробника, це чудовий варіант пофарбовки виробів на довгі роки. Якщо Ви хочете співпрацювати з серйозною компанією, тоді підприємство «Морава груп» стане для Вас надійним партнером. У переліку на нашому сайті представлені барвники на основі двоокису титану для фарбування пластмас, заліза, лакофарбових виробів, волокон і паперу, навіть продуктів харчування. Вся продукція компанії «Морава груп» сертифікована і має паспорт безпеки для кожного пігменту. Тому, якщо Ви зайнялися оновленням саме бетонних поверхонь, Вам необхідний кислотний барвник для бетону, ціну уточнюйте по телефону.

Напевно, Ви зустрічали на дитячих майданчиках або на тротуарах яскраву і різнобарвну плитку, яка справляла на дітей і дорослих приємне враження. Кислотний барвник для бетону, ціна якого у нас демократична, дуже простий у використанні, а виглядають на камені живо і барвисто. Концентрат змішується в співвідношенні з водою в певних пропорціях і наноситься пензлем на поверхню, як фарба.

У кислотного барвника для бетону є чотири основні кольори, і, якщо їх вміло змішати, то вийдуть інші кольори, якими Ви зможете справити враження. Скориставшись таким барвником, Ви перетворите Вашу стару плитку на дворі у витончену і «нову», а старі камені придбають вид древніх і загадкових. Хочете зробити оновлення ваших бетонних виробів? Тоді Вам потрібно придбати кислотний барвник для бетону, ціна якого у компанії «Морава груп» вельми приваблива.

Якщо Ви хочете замовити у нас кислотний барвник для бетону, ціна якого Вам підійшла, Ви можете скористатися формою замовлення або ж просто зателефонувавши нам.