Пігмент Fepren


Пігмент FeprenЯкщо Ви хочете пофарбувати бетонний виріб в якісний червоний колір, Вам необхідно замовити пігмент Fepren. Чому варто вибрати саме цей барвник? Всі його характеристики говорять про те, що його дуже необхідно взяти. По-перше, будівельники і будівельні організації дуже цінують цей чеський барвник за його економічну витрату і хороший невигораючий колір. Яскравість, інтенсивність червоного кольору  не вимивається з часом. Пігмент Fepren, точніше, його гранули, добре розчинні у воді, тому з його використанням і застосуванням у Вас не повинно виникнути ніяких проблем.

"Морава Груп" - це підприємство, яке реалізує тільки якісні і по-справжньому ефективні барвники. Ваша плитка або інші бетонні вироби будуть мати благородний і шикарний колір, завдяки тому, що пігмент Fepren не стирається з часом і стійкий до агресивного середовища.


Дуже часто можна побачити де-небудь в місті або у свого сусіда плитку з червоного насиченого кольору. Пізніше, років через два-три, колір плитки перетворився з червоного на блідо-рожевий. Це явище досить неприємне, так як власнику згодом потрібно буде таку плитку фарбувати або перевстановити її. Але, якщо Ви візьмете пігмент Fepren, з Вашої плиткою такого не трапиться. На довгі роки колір залишиться таким же насиченим і яскравим, як і був на самому початку. Вам не варто хвилюватися за якість барвників чеського виробництва, так як вся колірна гамма пігменту Fepren відповідає своїй назві і призначенню.

Замовляйте в "Морава Груп" невигорающей і не зникаючий пігмент Fepren з доставкою в усі регіони України!