Діоксид титану харчовий


Діоксид титану харчовийДіоксид титану харчовий - це речовина, яка завдяки деяким своїм властивостям, в тому числі і відбілюючій, користується попитом серед багатьох виробничих підприємств. Мабуть, найбільш затребувана дана речовина в харчовій промисловості. Діоксид титану харчовий зареєстрований як добавка харчова з найменуванням Е -171. У тих кількостях, в яких вона додається в різні продукти харчування, добавка Е -171 є нешкідливою для здоров'я людини.

Діоксид титану харчовий використовують у більшості випадків як відбілюючий компонент. Крабові палички часто вибілюються за допомогою саме діоксиду титану. При виготовленні швидких сніданків, сухого молока, жуйок і деяких інших продуктів харчування іноді також використовується діоксид титану харчовий .

На фабрики, які виробляють різні харчові продукти, діоксид титану постачається у вигляді білого порошку. Це порошкоподібна речовина в нормальних умовах погано взаємодіє з лугами та кислотами, не розчиняється у воді. На комбінатах, що виробляють продукти харчування двоокис титану впроваджується у виробництво в якості відбілювача або білого барвника. Часто діоксид титану використовують при виготовленні карамелі, хлібобулочних та кондитерських виробів, морозива, рибних консервів, сирів, жувальних гумок і інших популярних продуктів. Придбати цю харчову фарбувальну домішку можна за цілком лояльною ціною в компанії «МораваГруп».

Діоксид титану харчового допоможе зробити деякі продукти харчування зовні більш привабливими.

<< Назад